DANİMARKA USÜLÜ TORTELLİNİ



danimarka usülü tortellini

Malzemeler

½ çay bardağı Kerrymaid Double Krema
½ çay bardağı Kerrymaid Single Krema
50 gr Danish Blue Peyniri (ufak parçalar halinde)
1 yemek kaşığı Kırılmış ceviz içi
1 tatlı kaşığı Rani Gıda Ürünleri Toz Parmesan
1 çay kaşığı Le Guerandais Öğütme Deniz Tuzu
21 adet Hilcona Üç Renkli Rikotta ve Ispanaklı Tortellini

Tarif:

Kremaları bir tavaya alın. Ocağın altını kısık olacak şekilde açın. Ufak parçalara böldüğünüz mavi peyniri kremaya yedirin. Krema kıvam almaya başladığında, cevizleri ekleyin. Dolgulu makarnaları tuzlu kaynar suya atın 3 dakika pişirin ve sosun bulunduğu tavaya aktarın. Makarnalar sosu çekerken parmesan peynirini de ekleyin. Tabaklayın.
Sunum önerisi olarak parça mavi peynir ve ceviz kullanabilirsiniz.





Web sitesi trafiğini analiz etmek ve deneyiminizi iyileştirmek için bu sitede 'çerez' kullaniyoruz.