ENGİNAR KREMALI LİMON VE SCHUAN BİBERİ DOLGULU RONDELLİ



enginar kremali limon ve schuan biberi dolgulu rondelli

Malzemeler

9 adet Hilcona Limon ve Schuan Biberi Dolgulu Rondelli
1 adet En Nefis Çanak Enginar
2 yemek kaşığı Pronto Fresco Enginar Püresi
½ çay bardağı Kerrymaid Double Krema
Yarım Limon kabuğu rendesi
1 çay kaşığı Le Guerandais Öğütme Deniz Tuzu
1 tatlı kaşığı Rani Gıda Ürünleri Toz Parmesan

Tarif:

Çanak enginarları minik küpler halinde kesin. Kremayı bir tavaya aktarın. Enginar küplerini ve enginar püresini tavadaki kremanın içine alın, orta ateşte krema kıvam alıncaya kadar kremayı pişirin. Bu esnada rondellileri kaynar tuzlu suda 2-3 dakika kadar pişirin, kıvam almış sosun içine biraz da makarna suyu gelecek şekilde makarnaları süzdürün. Sosun tekrar kıvam almasını bekleyin. Son olarak limon rendesini sosa karıştırın.
Parmesan peynirini de sunum için kullanarak yemeği sunun.





Web sitesi trafiğini analiz etmek ve deneyiminizi iyileştirmek için bu sitede 'çerez' kullaniyoruz.