ÜRÜNLERİMİZ

3 BAHARATLI ROAST BEEF SANDVİÇ

3 BAHARATLI ROAST BEEF SANDVİÇ

2 t.kaşığı            Fallot Ballı & Balzamik Sirkeli Dijon Hardalı
1 t.kaşığı            Daregal Kişniş
1 t.kaşığı            Daregal Tarhun
1 t.kaşığı            Daregal Kekik
                Sel De Guerande Tuz
1 ad.                Delifrance Rustik Mini Roll 60 gr.
1 dilim                Moova Edam Peynir
120 gr                Dana Bonfile
                Karabiber
                Sıvıyağ

Bonfileyi bol miktar tuz ile tatlandırın.  
Sıvıyağı tavaya alın, iyice kızdırın ve etin her yüzeyi mühürlenene kadar pişirin. Tavadan alın ve 5 dakika dinlendirin.
Daregal kişniş, tarhun, kekik ve karabiberi harmanlayın. Bonfileyi bu harca bulayıp önceden ısıtılmış fırında 175?C de 15 dakika bir tarafı, 8 dakika bir tarafı alta gelecek şekilde pişirin. Dışarı alın ve 10 dakika daha dinlendirip, soğumasını bekleyin. Streç filme sarıp buzluğa kaldırın.

Donduktan sonra, dilimleyicide ince dilimler halinde kesin.

Delifrance ekmeğin ortasını açın, fırında ısıtın. Her iki kapağın iç yüzeyine ballı ve balzamikli hardalı sürün, et dilimlerini yerleştirin, üzerine edam peynirini koyup salamander?in altında peyniri eritin. Peynir eriyince servis edin.