ÜRÜNLERİMİZ

3 OTLU DANA BONFİLE BRUSCHETTA

3 OTLU DANA BONFİLE BRUSCHETTA

1 ç.kaşığı        Daregal Tarhun
1 ç.kaşığı        Daregal Kişniş
1 ç.kaşığı        Daregal Kekik
1 t.kaşığı        Daregal Arpacık Soğan
1 t.kaşığı        Laiwu Gold Zencefil Turşusu (ince jülyen kesilmiş)
1 adet            Delifrance Mini roll 40gr.
1 t.kaşığı        TaTki Limon Suyu
                       Sel de Guarande Tuz
120 gr             Dana Bonfile
3 ad.               Hurma
1 t.kaşığı        Lime Suyu
                      Roka
                      Sıvıyağ
                      Zeytinyağı
                      Karabiber

Daregal otları karıştırın.

Sıvıyağı tavaya alın ve kızdırın. Dana bonfile tuzlayın ve tavada mühürleyin. Mühürleme işlemi sonrası eti otlar ile harmanlayın. 175?C fırında 15 dakika bir tarafı, 8 dakika bir tarafı alta gelecek şekilde pişirin. Dışarı alın ve 10 dakika daha dinlendirip, soğumasını bekleyin. Buzdolabına koyup soğutun.

Mini roll ekmeğini çözdürmeden, önceden 210?C ye ısıtılmış fırında az miktarda nem vererek, 6 dakika pişirin. Soğumaya bırakın. Soğuduktan sonra ince dilimler halinde kesin.

Bonfileyi ince dilimler halinde toplamda 80 gr. gelecek şekilde dilimleyin.

Hurmaları soyun ve çekirdeklerini çıkarın. Küçük küpler halinde kesin, limon ve lime suyunu karıştırıp hurmaları içinde bekletin.

Dilimlenmiş etleri, hurma ve limon&lime suyunu, arpacık soğanları ve zeytinyağını karıştırıp, tuz ve karabiber ile tatlandırın, karışımı ekmeklerin üzerine dizin.

Üzerine roka ekleyip servis edin.