ÜRÜNLERİMİZ

5 TAHILLI SEBZE DOLGULU RONDELLİ VE KARİDES

5 TAHILLI SEBZE DOLGULU RONDELLİ VE KARİDES

7 ad.        Hilcona 5 Tahıllı Sebze Dolgulu Rondelli
1 t.kaşığı    Daregal Tarhun Otu
1 t.kaşığı    Moova Parmesan Peyniri (rendelenmiş)
4 ad.        Kokteyl Karides
½ ad.        Kabak (küçük küpler)
½ ad.        Havuç (küçük küpler)
1 t.kaşığı    Dolmalık Fıstık (kavrulmuş)
2 t.kaşığı    Tereyağı
1 t.kaşığı    Zeytinyağı
1 ç.kaşığı    Sarımsak (püre)
1 y.kaşığı    Su
1 y.kaşığı    Sıvıyağ
Tuz
        Karabiber

Kaynayan suda Rondelli?yi 3 dakika pişirin.

Havucu ve kabağı, zeytinyağı ve tereyağında 30 saniye orta ateşte soteledikten sonra, tarhunu ve sarımsağı ekleyin. Malzemeler karışana kadar pişirmeye devam edip, karidesleri ekleyin. Karidesler pembeleşinceye kadar pişirip suyu ekleyip altını kısın.

Tereyağını bir tavada rengi koyulaşana kadar kısık ateşte pişirin.

Rondelli?yi karışıma ekleyin, gerekirse biraz daha tereyağ ekleyip birlikte karıştırın. Tabağa alıp, tereyağ, dolmalık fıstık ve parmesan ile servis edin.