ÜRÜNLERİMİZ

ACI BİBERLİ SARIMSAK SOSLU KIRMIZI LAHANA SAUERKRAUT*

ACI BİBERLİ SARIMSAK SOSLU KIRMIZI LAHANA SAUERKRAUT*
1 Porsiyon için;

¼ Kırmızı lahana
5 gr Tuz
1 Tatlı Kaşığı      Lee Kum Kee Acı Biberli Sarımsak Sosu
Kırmızı lahanayı ince ince kesin ve tuz ile suyu çıkana kadar ovalayın, suyun içerisinde yüzme kıvamına gelince bir kavanoza  acı biberli sarımsak sosu ile harmanlayarak suyu üstüne geçecek şekilde bir kavanoza aktarın. Kavanozdaki lahanayı suyun altında tutmak için, kavanoz kapağı ve lahanalar arasına belli temiz ağırlıklar koyabilirsiniz,(ben büyük bir portakal ile bu işi yapmayı tercih ediyorum)
Kavanoz kapağını kapatmadan evvel ağzına tülbentten filtre yapın ve hiç sıkmadan sadece kapatmak adına bir kapak ile kapatın. Her gün kontrol ederek 1 hafta dolapta tutun.


*Hazırlama süresi 1 hafta