ÜRÜNLERİMİZ

ANTRİKOT, BEARNEZ SOS VE TRÜFLÜ PATATES KIZARTMASI

ANTRİKOT, BEARNEZ SOS VE TRÜFLÜ PATATES KIZARTMASI

200 gr Dana antrkot

2-3 kaşığıHugli Bearnez Sos

100 gr Kızarmış patates

1 tkaşığıMaydanoz(ince kıyılmış)

1 tkaşığıParmesan peyniri (toz)

1 çkaşığı  Urbani  Beyaz Trüf Yağı

Tuz- biber

Bearnez Sos: (Yaklaşık 10 porsiyon için)

75 gr Hugli Bearnez Sos (Toz)

500 mlSüt

100 gr Tereyağı veya margarin

Sos için toz bearnez sos karışımını küçük bir sos tavasında süt ile karıştırın ve kaynayana kadar karıştırarak ısıtın. Kaynayınca altını kısıp tereyağını ilave edin ve bir dakika daha pişirip ocaktan alın. Eti tuz ve taze çekilmiş karabiber ile lezzetlendirip ızgara veya fırında pişirin. Patatesleri derin yağda kızartın. Bir karıştırma kabına alıp trüf yağı, parmesan ve maydanozu üzerine serpiştirin ve karıştırın. Eti servis tabağına alıp, üzerinde sos ve yanında patates kızartması ile servis edin.