ÜRÜNLERİMİZ

ASYA SOSLU DANA BONFİLE SALATASI

ASYA SOSLU DANA BONFİLE SALATASI

1 t.kaşığı        Lee Kum Kee Soya Sosu
1 t.kaşığı        Lee Kum Kee İstiridye Sosu
1 ç.kaşığı        Lee Kum Kee Susam Yağı
10 gr.            Shandong Zencefil Ezmesi
1 ç.kaşığı        Thai World Siyah Susam Tohumu
1 t.kaşığı        Daregal Kişniş
200 gr.             Bonfile
4 y.kaşığı         Havuç (rendelenmiş)
120 gr.            Göbek (şifon kesilmiş)
4 y.kaşığı        Soya Filizi
2 y.kaşığı        Kuru Erik (ince jülyen kesilmiş)
1 ç.kaşığı        Beyaz Susam
1 t.kaşığı        Bal
1 ad.             Pırasa (ince jülyen kesilmiş)
                     Zeytinyağı
                    Karabiber

Soya sosunu, susam yağını, istiridye sosunu, zencefil ezmesini, balı ve kişnişi karıştırın, bir tavaya alın ve bal eriyene kadar ısıtıp, karıştırın. Kenara alın ve soğumaya bırakın.

Bonfileyi ızgarada istediğiniz pişme derecesine kadar pişirin, dinlendirin ve ince jülyen kesin.

Pırasaları fritözde çıtırdayana kadar pişirin, peçete yardımıyla fazla yağından kurtulun.

Bonfileyi, göbeği, soya filizini, kuru eriği, havucu, susamları ve sosu ilave ederek bir kapta karıştırın. Karabiber ile tatlandırın. Tabağa alın ve üzerinde çıtır pırasa ile servis edin.