ÜRÜNLERİMİZ

BAHARAT SOSLU TAGLIATELLE

BAHARAT SOSLU TAGLIATELLE

120 gr Agnesi Tagliatelle

40 gr Dana bonfile (ince dilimlenmiş)

2 YkaşığıKiraz Domates

1 TkaşığıSıvı Yağ

1 TkaşığıParmesan peyniri (rendelenmiş)

 

Sos İçin Malzeme (15 Porsiyon için):

110 grHugli Baharat Sos (Macun)

1 Lt Süt

 Sosun Hazırlanışı:

Süt ve baharat sosu sos tenceresinde kıvam alıncaya kadar kaynatın.

Etinizi sıvı yağ ile bir tavada hafifçe soteleyin. 2 -3 kaşık baharat sos ekleyip bir süre karıştırın. Tagliatellenizi ve bir iki kaşık makarna pişirme suyundan bu karışıma ilave edip harmanlayın. Son olarak kiraz domateslerinizi ekleyip bir iki tur çevirin. Üzerine parmesan peyniri serpiştirip servis edin.