ÜRÜNLERİMİZ

BAHARAT SOSLU TAVUK GÖĞÜS

BAHARAT SOSLU TAVUK GÖĞÜS

6 gr Hügli Baharat Sos

4 adet Silver River Sultaniye Bezelye

¼ adet Havuç

¼ adet Kabak

1 adet Tavuk göğüs

50 ml Süt

Tuz

Taze çekilmiş karabiber

Tavuk butlarını ayçiçek yağı, tuz ve taze çekilmiş karabiber ile lezzetlendirin. Teflon tavanın içerisinde her iki tarafını üçer dakika pişirin. Sonra 200°C?ye ısıtılmış fırında altı dakika pişirdikten sonra fırından alın.

Tatlı bezelyeleri, küçük bir kabın içerisine koyun ve üzerine kaynar su koyup 3 dakika bekletin.

Süzdürün ve bir kabın içerisinde bekletin.

Havuç ve kabakları dilimleyin daha sonra havuçları dört dakika, kabakları üç dakika haşlayıp süzdürün. Bir kabın içerisine alıp bekletin. Tekrar ısıtmak için ise teflon tavanın içerisine sıvıyağ koyun ve ısıtın. Sebzeleri ilave edip pişirin, tuz ve karabiber ile lezzetlendirip tavadan alın.

Tavuk göğsün yanına sebzeler koyun ve üzerine baharat sosu gezdirip servis edin.