ÜRÜNLERİMİZ

BAHARATLI KIZARMIŞ BALIK SANDVİÇİ

BAHARATLI KIZARMIŞ BALIK  SANDVİÇİ

60 gr Levrek Fileto (derisiz)

1 tKaşığıPatak?s Madras Köri Ezmesi

2 yKaşığı  Jfc Tempura Unu

100 ml Soğuk Su

1 tKaşığıThai World Sriracha Acı Biber sosu

2 yKaşığıMayonez

1 yKaşığıTatlı Kornişon Turşusu (küçük küp doğranmış)

1 Ad  Panini Ekmeği

1 yKaşığıMarul (ince kıyılmış)

1 yKaşığıRoka (ince kıyılmış)

  tuz

Levreği dört parçaya bölün ve madras köri ezmesi ile marine edin. Köri ezmesi tuzla daha lezzetli olacağından tuz eklemeyi unutmayın. Tempura ununu soğuk suyla ince bir hamur haline getirin. Sriracha ve mayonezi karıştırıp sos haline getirin. Marine ettiğiniz balıklarınızı tempura karışımına bulayıp fritözde kızartın. Ekmeğinizi ortasından uzunlamasına ikiye bölün. Alt parçasının üzerine marul ve roka karışımını yayın. Üzerine kızarttığınız balık parçalarını yerleştirin. Sriracha ve mayonez ile hazırladığınız sosu ekmeğin üst parçasına sürün . Kornişon turşularını balığın üzerine yerleştirin ve ekmeğin diğer parçasını kapayarak servis edin.