ÜRÜNLERİMİZ

BAHARATLI PİLİÇLİ VOLOVAN

BAHARATLI PİLİÇLİ VOLOVAN

1 adPidy Volavan (8 cm)

60 gr Tavuk Göğüs Eti (küçük küp doğranmış)

1 tKaşığı Renkli Biber (küp doğranmış)

1 çKaşığıKuru Soğan (küçük küp doğranmış)

1 yKaşığıUn

100 ml Süt

2 çKaşığıMagic Seasoning Tavuk Baharatı

1 yKaşığıKaşar Peyniri (rendelenmiş)

1 yKaşığı  Casa Fiesta Picante Salsa

1 çKaşığıDaregal Dondurulmuş Frenk Soğanı

2 tKaşığı Sıvı Yağ

  Tuz

Tavukları baharatın bir kısmı ile marine edin. Bir tavaya bir kaşık sıvı yağı alın ve tavuk eti ile renkli biberleri soğanla birlikte soteleyin. Küçük bir sos tavasında bir miktar sıvı yağ ile unu kavurun. Sütü ve kalan baharatı ekleyerek çokta koyu olmayan bir beşemel sos yapın. Sotelediğiniz tavuğa bu beşemelden ekleyerek bir karışım yapın. Volavanın içerisini bu karışımla doldurun ve üzerini kaşarla kapatıp 175 °C de 4-5 dakika  kadar ısıtın. Fırından çıkardığınız volavanın üzerine picante salsa sosu ve frenk soğanı  ekleyerek sıcak servis edin.