ÜRÜNLERİMİZ

BAHÇE SEBZELERİ VE BALSAMİK SOSLU ÖRDEK BONFİLE

 BAHÇE SEBZELERİ VE BALSAMİK SOSLU ÖRDEK BONFİLE

4 adet Rougie Ördek Bonfile

30 ml Acetum Blaze (Balsamik Glaze Sosu)

200 gr Silver River Bahçe Sebze Karışımı

5 adet Kuru Şitake Mantarı

1 y.kaşığı Tereyağı

1 ç.kaşığı Sıvıyağ

1 t.kaşığı Tuz

½ ç.kaşığı Taze çekilmiş karabiber

Ördek göğsünü sıvı yağ, tuz ve karabiber ile lezzetlendirin. Daha sonra, yağlı kısmı altta kalacak şekilde ızgarada pişirmeye başlayın. Yağlı kısmı iyice piştikten sonra tersini çevirin ve pişirmeye devam edin 3 dk. Kadar pişirin.

Daha önceden 20 dk. Kaynar suda haşladığınız kuru şitake mantarlarını dilimleyin. Bir teflon tavanın içerisine biraz sıvı yağı koyup ısıtın. Daha sonra sebze karışımını ve şitake mantarını koyup pişirmeye başlayın. 1-2 dk. Sonra tereyağını ilave edip ocaktan alın. Dilimlediğiniz ördek göğsünü sebzeler ve balsamik Glaze sosu ile servis edin.