ÜRÜNLERİMİZ

BALIK TANDOORİ

BALIK TANDOORİ

100 gr  Mezgit Fileto (küp doğranmış kalın parçalar)

1 çkaşığıPatak?s Garam Masala Köri Ezmesi

1 tkaşığıPatak?s Tandoori Köri Ezmesi

2 ykaşığıSüzme Yoğurt

2 ykaşığıKuru Soğan (büyük jülyen doğranmış)

2 ykaşığıRenkli Biber (büyük jülyen doğranmış)

1 ykaşığıSıvı Yağ

  Tuz

FAJİTA SOSU İÇİN

MALZEMELER:

2 ykaşığı Tereyağı

1 ykaşığı Sıvı Yağ

1 tkaşığı  Casa Fiesta Fajita Baharatı

1 çkaşığı  Tabasco Klasik Acı Biber Sosu

Garam masala ve tandoori köri ezmesini yeteri kadar tuz ekleyip süzme yoğurt ile karıştırın. Balık barçalarını bu karışımla marine edip şişe geçirin ve en az bir saat dinlendirin.  Tereyağ ve sıvı yağı derin bir sos tenceresinde eritin. İçine acı biber sosunu ve fajita baharatını ekleyip kısa bir süre ısıtın. Renkli biberleri ve soğanı sıvı yağ ile kavurun. Bu karışımı çok fazla yumuşamadan, ısıtılmış döküm fajita tabağına alın. 200°C ısıtılmış fırında kenarları kızarana kadar pişirdiğiniz balığı şişten çıkarıp bu tabağın üzerine yerleştirin ve hazırladığınız sosu gezdirin.