ÜRÜNLERİMİZ

BALKABAKLI WONTON

 BALKABAKLI WONTON

200 gr  Tavuk Kıyması

10 adSpring Home Wonton Yufkası (9cm)

130 gr  Balkabağı

6 adShandong Küp Doğranmış Şitake Mantarı

1 yKaşığıKuru Soğan (küçük küp doğranmış)

1 çKaşığıLee Kum Kee Susam Yağı

1 tKaşığıLee Kum Kee Soya Sosu

1 adYumurta (sarısı)

  Karabiber

HOİSİN DİP SOS İÇİN

Malzemeler:

1 yKaşığı  Lee Kum Kee Hoisin Sos

1 yKaşığı  Mizkan Pirinç Sirkesi

Tavuk kıyması, balkabağını ve soğanları birlikte kavurun. Küçük parçalara böldüğünüz şitake mantarlarını ilave edin. Ocaktan almadan önce susam yağı, karabiber  ve soya sosu ile lezzetlendirin.  Önceden dolaptan çıkartıp dinlendirdiğiniz wonton yufkalarınızı düz bir satıh üzerine açın. Bir fırça yardımı ile tüm kenarlarına yumurta sarısını sürün. Hazırladığınız içi soğuk olarak yufkanın ortasına yerleştirip tüm kenarlar birbirini karşılayacak şekilde kapayın ve büzüştürüp kese haline getirin.  Kızgın yağda iki dakika kızartın. Dip sos için hoisin ve pirinç sirkesini karıştırın. Hoisin dip sosla servis edin.