ÜRÜNLERİMİZ

BALLI SARIMSAKLI SOSLU BONFİLE

BALLI SARIMSAKLI SOSLU BONFİLE

100 gr Bonfile (ince madalyon doğranmış)

1 tkaşığı Lee Kum Kee Ballı Sarımsaklı Sos

1 çkaşığı Ketçap

1 çkaşığı Mizkan Pirinç Sirkesi

1 ykaşığı Kabak (rendelenmiş)

1 ykaşığı Havuç (rendelenmiş)

1 tkaşığı  Parmesan (rendelenmiş)

1 tkaşığı  Sıvı Yağ

Tuz-Karabiber

Bonfile parçalarını ballı sarımsaklı sos, ketçap ve pirinç sirkesi ile en az birkaç saat marine edin. Bir tavada birkaç kaşık sıvıyağ ısıtıp marine ettiğiniz etşleri süzdürmeden , marinasyonu ile birlikte bu sıcak tavada soteleyin.Rendelediğiniz sebzeleri, kişniş ve parmesanla harmanlayıp tuz ve karabiber ile lezzetlendirin . Bu karışımı ince bir tabaka halinde sıcak yapışmaz bir tavaya yayın. Her iki tarafıda renk alana kadar kızartın.Sebze garnitürünüzü tabağa yerleştirip,etinizi üzerinde servis edin.