1 ad Portakal kabuğu rendesi
½ ad la Costena Chipotle Biberi(ince kıyılmış)
2 tkaşığı Magic Seasoning Barbekü Baharatı
1 tkaşığı Fallot Djon Hardalı
½ ykaşığı Bal
3 ykaşığı Ketçap
1 tkaşığı Zeytinyağı
2 ad Piliç Göğüs
Dip Sos İçin:
1 ykaşığı Krema
1 ykaşığı Süzme yoğurt
Birkaç damla Limon Suyu
1 çkaşığı Magic Seasoning Barbekü Baharatı
Garnitür: Hengstenberg Sauerkraut ve Kırmızı Lahana
Tavuk hariç ilk kısımdaki bütün malzemeleri karıştırın. Elde ettiğiniz sosdan 1 kaşık kenara ayırın. Piliç göğüslerini kalan sosun içine ekleyip iyice harmanlayın ve bir gece dinlendirin. Dip sos için kremayı çırpın ve diğer malzemeleri ile karıştırın. Tavuk göğüslerini ızgarada pişirirken, kurudukça üzerine ayırdığınız barbekü sosundan sürün. Piliç göğüsleri piştiğinde dip sos ve lahana turşuları ile servis edin.