ÜRÜNLERİMİZ

BEŞLİ SEBZE KARIŞIMLI VE HOISIN SOSLU TAVUK BUTLAR

BEŞLİ SEBZE KARIŞIMLI VE HOISIN SOSLU TAVUK BUTLAR

3 adet Tavuk but

1 ç.kaşığı Lee Kum Kee Susam Yağı

5 y.kaşığı Lee Kum Kee Hoisin Sos

30 gr Silver River Bahçe Sebze Karışımı

1 y.kaşığı Sıvıyağ

4 y.kaşığı Su

½ ç.kaşığı Tuz

½ ç.kaşığı Taze çekilmiş karabiber

Tavuk butlarını yağlayın ve ızgarada pişirin (tavuk butlarının kemiklerini çıkarabilirsiniz). Bir teflon tavanın içerisine sıvı yağı koyup ısıtın. Sebzeleri ilave edip pişirmeye başlayın, çok az tuz ilave edin. Piştikten sonra susam yağını ilave edip ateşten alın.

Sos için:

Küçük bir sos tenceresinin içerisine Hoisin sosu ve suyu koyup karıştırın ve ısıtın (sosun kıvamı çok koyu olmamalı). Tavuk butlarını sebze karışımı ve sos ile servis edin.