ÜRÜNLERİMİZ

BİBERLİ VE SOYA SOSLU DANA ETİ

BİBERLİ VE SOYA SOSLU DANA ETİ

170 gr Dana eti (ince dilimlenmiş)

1 tkaşığı Taze zencefil (ince kıyılmış)

½ ad Karışık renkli biber (dilimlenmiş)

¼ ad Kuru soğan (dilimlenmiş)

1 ykaşığı Lee Kum Kee İstiridye Sosu

2 çkaşığı Tapioca nişastası

1 ykaşığı Lee Kum Kee Soya Sosu

1 ykaşığı Su veya etsuyu

1 çkaşığı Toz şeker

Garnitür: Pilavla veya tortilla ekmekleri ile dürüm olarak servis edilebilir.

Dana etini istiridye sosu ve 1 çay kaşığı nişasta ile harmanlayın. Soya sosu, 1 çay kaşığı nişasta, şeker ve suyu bir kapta karıştırın. Bir tavada 2 ykaşığı sıvıyağ ısııtn. Etleri soteleyin. Etlerin pişmesine yakın zencefili ve sebzeleri ilave edin. Fazla öldürmeden kısa bir süre daha soteleyin. Soya soslu karışımı ilave edip çektirin.