ÜRÜNLERİMİZ

Bonfile Dolgulu Gyoza, Zencefil & Yoğurt Sos

Bonfile Dolgulu Gyoza, Zencefil & Yoğurt Sos

6 ad.            Spring Home Gyoza Yufkası
1 ½ t.kaşığı        Magic Seasoning Blends Barbekü Baharatı
1 y.kaşığı        Laiwu Gold  Pembe Zencefil Turşusu(kıyılmış)
1 t.kaşığı        Daregal Arpacık Soğan
1 t.kaşığı        Daregal Kişniş
60 gr.            Bonfile (küçük küp doğranmış)
2 y.kaşığı        Mantar (küçük küp doğranmış)
1 t.kaşığı        Domates Salçası
1 t.kaşığı        Kuru Soğan (kıyılmış)
1 ç.kaşığı        Sarımsak (püre)
1 t.kaşığı        Maydanoz (kıyılmış)
1 y.kaşığı        Süzme Yoğurt
1 y.kaşığı        Sıvıyağ            
2 y.kaşığı        Su
1 ad.            Yumurta Sarısı
Karabiber
            Tuz

Sıvıyağı tavaya alın ve kızdırın. Soğanı, arpacık soğanı,sarımsağı ve eti ekleyin ve soteleyin. Etlerin dış kısmı mühürlendikten sonra mantarları ekleyin. İyice karıştıklarına emin olduktan sonra ateşi kısın ve salçayı ekleyin. Tekrar iyice karıştırdıktan sonra barbekü baharatını ilave edin. Tekrar karıştırdıktan sonra suyu ekleyin ve çektirin. Maydanozu, tuzunu ve karabiberi ekleyip soğumaya alın.

Gyoza yufkasının ortasına et harcını koyun, yumurta sarısını kenarlarına yayın ve yarım ay şeklinde kapatın. Bu işlemi harc bitene kadar tekrarlayın ve buzdolabında dinlendirmeye alın.
Dinlenme işlemi sonrası 175 ?C  yağda kızartın.

Yoğurdu bir kaba alın ve içine zencefil turşusunu ve kişnişi ekleyin. Gyoza  ile servis edin.