ÜRÜNLERİMİZ

CAJUN SOSLU KIZARMIŞ BALIK

CAJUN SOSLU KIZARMIŞ BALIK

2 ad Levrek fileto (veya derin yağda kızartılmaya uygun herhangi bir balık)

1 ykaşığı Tane kişniş

4 ykaşığı Panko Japon Ekmek Kırıntısı

Sos için:

50 ml Zeytinyağı

1 ad Kereviz sapı (doğranmış)

2 ad Yeşil soğan (doğranmış)

1 ykaşığı Djon hardalı

1 ykaşığı Ketçap

1 ykaşığı Limon suyu

1 tkaşığı Kapari

1 ykaşığı Taze kişniş (doğranmış)

1 tkaşığı Crystal Acı Sos

1 çkaşığı Santa Maria Barbekü Baharatı

1 tkaşığı Luisiana Barbekü Sosu

Garnitür:

100 gr McCain Onion Tanglers

Tane kişnişi tavada biraz ısıtıp aromasının açığa çıkmasını sağlayın. Bir tavayla üzerine bastırarak hafifçe ezin. Bunu panko ile karıştırın. Balığınızı biraz tuz ve biberle lezzetlendirin. Balığınızın üzerine fırça ile biraz yumurta sürün ve pankoya bulayın. Tavada kızartın. Bu arada tüm sos malzemelerini bir blender a alıp karıştırın. Onion tanglers ı(soğan parçacıkları) kızgın yağda altın sarısı renk alana kadar kızartın. Balığınızı cajun sosu ve onion tanglers ile servis edin.