ÜRÜNLERİMİZ

CEVİZ YAĞLI SEZAR SALATASI SOSU

CEVİZ YAĞLI SEZAR SALATASI SOSU

2 adet Ançüez filetosu

1 diş Sarımsak (püre)

1 adet Limon suyu

1 y.kaşığı Worcestershire sosu

2 adet Yumurta sarısı

225 gr La Tourangelle Soğuk Sıkım Ceviz Yağı

170 gr Rende parmesan peyniri

Taze marul ve kızarmış ekmek küpleri

Tuz ve biber

Parmesan ve ceviz yağı hariç tüm malzemeyi blendera koyun ve karıştırmaya başlayın. Yavaş yavaş ceviz yağını ilave edin. Homojen bir karışım elde ettiğinizde parmesan peynirinin yarısını ekleyin , tuz ve biberini ayarlayıp karıştırın. Taze marul yapraklarının üzerine sosu dökün, kalan parmesanı ve kızarmış ekmek küplerini serpiştirin.