ÜRÜNLERİMİZ

CHAR SIU SOSLU DANA KEBAP

CHAR SIU SOSLU DANA KEBAP

450 gr Dana antrikot (küp kesilmiş)

2 ad Kırmızı biber (küp kesilmiş)

2 ad Soğan (küp kesilmiş)

10 ad Bambu çubuk

Marinasyon malzemeleri:

2 ykaşığı Lee Kum Kee Susam Yağı

3 ykaşığı Lee Kum Kee Char Siu Sos

2 ykaşığı Lee Kum Kee Sarımsaklı Biber Sosu

2 ykaşığı Lee Kum Kee Soya Sosu

2 ykaşığı Su

Servis için: 100 gr elephant basmati pirinci, kızarmış arpacık soğan.

Tüm marinasyon malzemelerini karıştırın. Küp doğradığınız dana etlerini bu karışıma ekleyin. Uygun bir kapta veya vakumlu poşet içerisinde en az birkaç saat veya bir gece marine edin. Pişirmeden yarım saat önce bambu çubukları suda bekletin. Böylelikle pişerken çubuklarınız yanmaz. Et, soğan ve biberleri çubuklara dizip, hafifçe yağladığınız ızgara üzerinde pişirin. Pişerken üzerine marinasyondan sürerek lezzetini daha da kuvvetlendirebilirsiniz. Piştikten sonra basmati pilavı ve kızarmış arpacık soğan ile servis edin.