ÜRÜNLERİMİZ

CHİPOTLE SOSLU KÜLAH DÜRÜM

CHİPOTLE SOSLU KÜLAH DÜRÜM

80 gr Dana Bonfile

1 tkaşığıHugli Demi Glace Sos

100 mlKrema

1 çkaşığı  La Costena Chipotle Biberi

1 tkaşığıGorgonzola Peyniri

1 ykaşığıRenkli Biber (jülyen kesilmiş)

1/2 çkaşığıSarımsak Püresi

1 AdetMission 30cm Unlu Tortilla

4 adet Simplot Brokoli Peynirli Nugget

50 mlSüt

1-2 ykaşığı  Sıvı Yağ

Tuz-Karabiber

Bonfileyi  sıvı yağda renkli biber ile soteleyin.  Bir sos tenceresinde krema ve  demi glace tozu sos kıvamını alana kadar kaynatın.  Son olarak chipotle biberini ekleyerek çırpın. Ortadan ikiye kestiğiniz tortilla ekmeğini huni yapar gibi kıvırın. İçine et karışımını doldurun. Tortillanın üst kısmını kıvırarak içe doğru sokun  ve kapalı bir hale getirin. Bu şekilde iki adet yapın ve fırın tepsisine yerleştirin. Üzerine gorgonzola peynirini bir çatal yardımı ile sürün.  Son olarak yaptığınız sosu gezdirin ve fırında peynir eriyene kadar ısıtın. (salamandra da kullanılabilir) Düz bir tabağa alıp derin yağda2 dakika kızarttığınız brokoli peynirli nugget ile servis edin.