ÜRÜNLERİMİZ

ÇITIR TAVUK VE PASTIRMALI SANDVİÇ

ÇITIR TAVUK VE PASTIRMALI SANDVİÇ

1 ç.kaşığı        La Costena Tütsülenmiş Chipotle Biberi (püre)
1 y.kaşığı        Magic Seasoning Blends Cajun Baharatı
6 gr.            Hugli Baharat Sos
            Sel De Guerande Tuz
50 ml.            Süt
1 ad.            Panini ekmek
50 gr.            Tavuk göğüs (orta boy küp kesilmiş)
2 dilim            Pastırma (küçük kibrit çöpü doğranmış)
1 ad.            Patates (orta boy, rendelenmiş)
            Un
            Sıvıyağ

Tavuk göğüs parçalarını tuz ile tatlandırın. Una bulayıp 175?C fritözde kızarana kadar pişirin. Dışarı alın ve cajun baharatı ile harmanlayıp kenara alın.
Sıvıyağı tavaya alın, pastırmaları ekleyin, çıtırdamasına yakın Chipotle biberini ekleyip karıştırın ve ateşten alın.
Rendelenmiş patatesleri 10 dakika soğuk suda bekletin ve çıkarıp kurulayın. 170?C fritözde çıtırdayana kadar kızartın, tuz ile tatlandırıp kenara alın.
Sütü be baharat sosutavaya alın ve ısıtın. Kıvamı yoğunlaşana kadar ısıtın.
Panini ekmeğininin ortasını açın, fırında ısıtın ve dışarı alın. İçerisine pastırmayı, tavuk parçalarını, kibrit patatesi koyun. Baharat sosu üzerine dökün ve sıcak servis edin.