ÜRÜNLERİMİZ

DANA ETLİ BURRITO

DANA ETLİ BURRITO

10 adet İçin

 

10 ad Mission 30 cm Ispanaklı Wrap

1000 gr Dana eti (ince dilimlenmiş)

20 gr Santa Maria Barbekü Baharatı

100 ml Sıvı yağ

100 gr Elephant Basmati Pirinci

150 gr La Costena Salsa Sos

200 gr Casa Fiesta Çedar Peyniri Sosu

50 gr La Costena Dilimli Jalapeno Biberi

100 gr La Costena Siyah Meksika fasulyesi

Dip Sos:

200 gr Mayonez

2 ad La Costena Chipotle Biberi

Dilimlediğiniz dana etini, sıvıyağ ve barbekü baharatı ile mümkünse bir gece önceden marine edin. Eğer mümkün değilse pişirmeden önce barbekü baharatını etin her yerine değecek şekilde harmanlayın. Etleri ızgarada veya tavada istediğiniz pişme derecesine ulaşana kadar pişirin ve jülyen doğrayın. Bu arada basmati pirincini bol suda 10 dk kadar haşlayın ve süzdürün. Pişen pirinci salsa, meksika fasulyesi ve jalapeno biberi ile harmanlayın. Tortilla ekmeğini fırında veya tavada kısa bir süre ısıtın. (Bu ekmeğinizin daha esnek olmasını ve güzel bir şekilde sarabilmenizi sağlayacaktır) Isıttığınız ekmeğin üzerine çedar peyniri sosunu sürüp etleri üzerine yerleştirin. Eğer pilavınız soğudu ise tekrar ısıtın ve etlerin yanına 1-2 kaşık pilav ilave edin. Dürüm şeklinde (her tarafı kapalı) sarın. Sıcak bir tavada veya ızgarada bu dürümün her tarafını tekrar ısıtın. Mayonezle birlikte püre haline getirdiğiniz chipotle biberi sosu ile servis edin.

Not: Bu burritonun yanında soğan halkası veya brokoli nuggets gibi kızarmış aperatifler, salsa veya guacamole gibi Tex-Mex sosları servis edilebilir.