ÜRÜNLERİMİZ

DANA ETLİ VE SARIMSAKLI SİYAH FASULYE SOSLU TAGLIA

DANA ETLİ VE SARIMSAKLI SİYAH FASULYE SOSLU TAGLIA

100 gr Garafallo tagliatelle

100 gr Dana eti (ince dilimlenmiş)

½ ad Kırmızı sivri biber (ince dilimlenmiş)

2 ykaşığı Pırasa (küçük parçalar halinde kesilmiş)

1 tkaşığı Lee Kum Kee İstiridye Sosu

1 çkaşığı Tapioca Nişastası

1 ykaşığı Lee Kum Kee Sarımsaklı Siyah Fasulye Sosu

1 ykaşığı Su veya et suyu

Garnitür: Rende zencefil turşusu, siyah susam

Dana etini istiridye sosu ve nişasta ile harmanlayın. Bir tavada 1 ykaşığı sıvıyağ ısıtın. Eti ilave edip sotelemeye başlayın. Etin pişmesine yakın sebzeleri ilave edin. Kısa bir süre soteleyin ve önceden haşladığınız tagliatelleyi ilave edin. Son olarak Sarımsaklı siyah fasulye sosu ve suyu karıştırarak ilave edin ve makarnanın her yerine yayıldığına emin olduktan sonra bir kaseye alıp üzerine siyah susam tohumu serpiştirin. Rende zencefil turşusu ile servis edin.