ÜRÜNLERİMİZ

ENGİNARLI VE SOMONLU TAGLİATELLE

ENGİNARLI VE SOMONLU TAGLİATELLE
 
100 Gram Granaro Yumurtalı Tagliatelle
2 Y.Kaşığı Greci Enginar Püresi
60 Gram Somon
1 Y.Kaşığı Krema
2 Adet Kırmızı Kapya Biber
1 Ç.Kaşığı Tuz
1 Ç.Kaşığı Karabiber
1 Y.Kaşığı Monini Üzüm Çekirdeği Yağı
1 T.Kaşığı Monini Portakal Aromalı Yağ
 
Tavayı ısıtıp jülyen kesilmiş somon ve biberleri 2 dakika kadar soteleyin. Enginar püresi, krema ve baharatları ekleyip sosu 2 dakika kaynatın. Makarnayı 5 dakika kadar haşlayıp sosa ilave edin ve sosla beraber 1 dakika daha pişirip tabağa alın. Servis ederken üstüne portakal aromalı yağ gezdirip servis edin.