ÜRÜNLERİMİZ

ERİK SOSLU, SEBZELİ NOODLE

ERİK SOSLU, SEBZELİ NOODLE

100 gr Xiamen Kuru Çin Eriştesi

1 ykaşığı Sıvıyağ

150 gr Brokoli (haşlanmış)

1 ad Küçük kuru soğan (1 cm kare halinde doğranmış)

2 ykaşığı Chaokoh Dilimli Bambu Filizi

2 tkaşığı Zencefil (püre)

1 diş sarımsak (püre)

1 ad Küçük kırmızıbiber(ince kıyılmış)

1 çkaşığı Tapioca Nişastası

½ subardağı Tavuk suyu

Sos karışımı:

2 ykaşığı Lee Kum Kee Erik Sos

1 Ykaşığı Lee Kum Kee Soya Sos

Çin eriştesini derin bir kaba alıp üzerini kaplayacak kadar kaynar su ilave edin. 20-30 dk bekletin. Süzdürün. Yağı kızgın bir vok veya tavaya alın. Brokoli, soğan ve bambu filizlerini iki dk soteleyin. Zencefil ve sarımsak püresini ekleyip kısa bir süre daha soteleyin. Sos karışımını ve tavuk suyunu ekleyin. 1 ykaşığı tavuk suyu ile çözdüğünüz tapioca nişastasını da ekleyin. Karışım hafifçe koyulaşana kadar ısıtın. Çin eriştelerini ekleyin. Tuzunu ve biberini kontrol edin. Ocaktan alıp sıcak servis edin.