ÜRÜNLERİMİZ

ETLİ RAMEN

ETLİ RAMEN

1 paket Shandong Ramen

1 t.kaşığı Sarımsak (ince kıyılmış)

1 y.kaşığı Ayçiçek Yağı

1 t.kaşığı Zencefil (ince kıyılmış)

1avuç Ispanak (ayıklanmış-doğranmış)

1 tutam Taze Kişniş

1 tutam Soya Filizi

1 tutam Thai World Siyah Susam Tohumu

Marinasyon

100 gr Jülyen Kesilmiş Dana Eti

1 t.kaşığı Lee Kum Kee Soya Sosu

1 tutam Nişasta

Sos karışımı

1 y.kaşığı Lee Kum Kee Soya Sosu

1 ç.kaşığı Lee Kum Kee Guilin Acı Biber Sosu

1ç.kaşığı Lee Kum Kee Susam Yağı

1 ç.kaşığı Toz şeker

Eti marinasyon malzemeleri ile bir saat dinlendirin. Rameni kaynar suda 3-4 dakika haşlayın ve süzdürüp bir çay kaşığı susam yağı ile karıştırın. Bir kenarda bekletin. Kızgın wok tavasına yağı koyun ve eti ilave edin. Kısa bir süre soteleyip sarımsak ve zencefili de ilave ederek sotelemeye devam edin. Soğanı ve ıspanağı ilave edin. Hemen ardından rameni tavaya alın, karıştırarak bir dakika kadar soteleyin. Son olarak soya filizini ilave edip kısa bir süre karıştırıp tavadan alın. Tuzunu kontrol edip gerekiyorsa soya sosu ilave edin. Servis ederken üzerine siyah susam tohumu ve taze kişniş ekleyin.