ÜRÜNLERİMİZ

ETLİ WONTON YUFKASI, CHİPOTLE BİBERLİ YOĞURT SOS

ETLİ WONTON YUFKASI, CHİPOTLE BİBERLİ YOĞURT SOS

10 ad.            Spring Home Wonton Yufkası
2 y.kaşığı        Casa Fiesta Çedar Peynirli Sos
2 y.kaşığı        La Costena Siyah Fasulye
1 y.kaşığı        Magic Seasoning Blends Et Baharatı
1 y.kaşığı        Daregal Arpacık Soğan
1 t.kaşığı        La Costena Tütsülenmiş Chipotle Biberi
1 t.kaşığı        Daregal Kişniş
1 ç.kaşığı        Tatki Limon Suyu
                       Sel de Guarande Tuz
100 gr.            Kıyma
1 y.kaşığı        Kaju Fıstığı
1 y.kaşığı        Kuş Üzümü
1 ç.kaşığı        Sarımsak (püre)
1 ½ y.kaşığı        Yoğurt
1 t.kaşığı        Zeytinyağı
                      Karabiber
                      Sıvıyağ

Kuş üzümlerini sıcak suda bekletin ve yumuşadıkları an sudan çıkartıp soğumaya bırakın.

Sıvıyağı, kıymayı, arpacık soğanı, et baharatını  ve sarımsağı bir tavaya alın, kısık ateşte et pişene kadar karıştırın. İçerisine siyah fasulyeyi, kaju fıstığını ve kuş üzümünü ekleyip 2 dakika daha kısık ateşte çevirin, tuz ve karabiber ile tatlandırıp kenara alın. İçerisine çedar peynir sosu ekleyip soğumaya bırakın.

Soğuyunca wonton yufkalarının içerisine 1 er tatlı kaşığı koyup üçgen şeklinde kapatın.

Önceden ısıtılmış 175?C fritözde kızarana kadar pişirin, peçete yardımıyla fazla yağından kurtulun.

Yoğurdu, chipotle biberini, limon suyunu blender yardımıyla karıştırın. Kişnişi ekleyin, tuz ve karabiber ile tatlandırıp böreklerin yanında servis edin.