ÜRÜNLERİMİZ

ETLİ YUMUŞAK TAKO

ETLİ YUMUŞAK TAKO

2 adet 16,3 cm Mission Unlu Tortilla Ekmeği

1 y.kaşığı Simplot Donuk Guacamole

1 y.kaşığı Casa Fiesta Picante Salsa

1 adet  Piliç göğüs

1/4 adet Göbek salata

Marinasyon için;

1 y.kaşığı Acetum Balsamik Sirke

1/2 adet La Costena Chipotle Domates Sosunda Tütsülenmiş Jalapeno Biberi (püre)

400 ml Portakal suyu

1/2 adet Yeşil limon suyu

1 t.kaşığı Zeytinyağı

1 t.kaşığı Bal

1 diş  Sarımsak

Tuz

Taze çekilmiş karabiber

Portakal suyunu yarı yarıya çektirin, diğer marinasyon malzemelerini ekleyin. Pilici iki ince parçaya ayırın ve marinasyonun içerisinde birkaç saat bekletin. Daha sonra piliç göğsünü ızgarada pişirin, tortillaları ısıtın ve piliçleri jülyen olarak doğrayın. Tortillaların üzerine pişirdiğiniz piliç göğsü, salsa, guacamole ve göbek salatayı yerleştirin. Yanında bir dilim yeşil limon ile servis edin.