ÜRÜNLERİMİZ

FASULYE SALATASI VE TABASCO VİNİGRET

FASULYE SALATASI VE TABASCO VİNİGRET

2 y.kaşığı        Tongfa Meksika Fasulyesi
2 y.kaşığı        La Costena Siyah Fasulye Konservesi
2 y.kaşığı        Silver River Soya Fasulyesi Taneleri
3 y.kaşığı        Mizkan Pirinç Sirkesi
4 y.kaşığı        Shandong Shiitake Mantarı Dilimlenmiş
1 y.kaşığı        Magic Seasoning Blends Tuzsuz Çeşni Karışımı
2 ç.kaşığı        Tabasco Chipotle Acı Biber Sosu
3 ç.kaşığı        Fallot Dijon Hardal
6 ad.              Argente Sarımsaklı Fırınlanmış Ekmek
3 y.kaşığı        Moova Gouda Peyniri (rendelenmiş)
1 y.kaşığı        Kırmızı Soğan (ince jülyen kesilmiş)
1 ç.kaşığı        Sumak
½ ad.              Lime Suyu
1 y.kaşığı        Dolmalık Fıstık
4 ad.               İstiridye Mantarı
                       Zeytinyağı
                      Fleur de Sel Tuz
                      Karabiber

Soya fasulyesini küçük bir tavaya alın, üstünü kapatacak kadar su ekleyin, ateşe koyun, su kaynadığı an soya fasulyelerini süzün ve soğumaya bırakın. Meksika fasulyesi ve siyah fasulye ile karıştırıp kenara alın.

Pirinç sirkesini, sumağı, lime suyunu, tuzsuz çeşni karışımını, tabasco chipotle sosunu, dijon hardalını karıştırın ve kenara alın.

Dolmalık fıstığı 180?C fırında eşit miktarda kızarana kadar pişirin. Dışarı alıp soğutun.

İstiridye mantarlarını bir dakika tavada soteleyin.

Donuk shiitake mantarlarını çözdürün, suyundan arındırın istiridye mantarları ile karıştırın, zeytinyağı, tuz ve karabiber ile tatlandırıp kenara alın.

Fasulye karışımını, mantarları, dolmalık fıstığı, kırmızı soğanları ve sos karışımı karıştırın, tabağa alın, üzerine rendelenmiş gouda peynirini ekleyin. Sarımsaklı ekmekleri ekleyip servis edin.