ÜRÜNLERİMİZ

FIRINLANMIŞ SARIMSAK SOSLU TAVUK SALATASI

FIRINLANMIŞ SARIMSAK SOSLU TAVUK SALATASI

2 y.kaşığı        Santa Maria Barbekü Sos
1 su bardağı    Shandong Panko Japon Ekmek Kırıntısı
1 y.kaşığı        Magic Seasoning  Cajun Baharatı
1 ç.kaşığı        Daregal Kekik
1 ad.               Bütün Sarımsak
8 dilim            Pastırma (küçük, ince küp kesilmiş)
4 y.kaşığı        Maydanoz (kıyılmış)
12 ad.            Tavuk Parçaları
8 ad.              Çeri Domates (2? ye kesilmiş)
4 ad.               Yumurta
2 çay bardağ    Un
2 y.kaşığı        Süt
200 gr.            Marul (şifon kesilmiş)
Zeytinyağı
Sel de Guarande Tuz
Karabiber

Bütün sarımsağın baş kısmını kesin ve 160?C de içi yumuşayan kadar pişirin. Kabuklarından temizleyin barbekü sosu, kekiği ve zeytinyağını ekleyip püre haline getirin.

Süt ve yumurtaları çırpın. Tavuk parçalarını önce cajun baharatına, sonra una, ardından süt ve yumurta karışımına, ardından panko?ya bulayın. Daha iyi bir ürün ve daha kalın bir çıtır için en son işlemden sonra tekrar süte, ardından tekrar panko?ya bulayın. 170?C ye ısıtılmış fritözde, etrafı altın sarısı renk alana kadar kızartın.

Marul, pastırma parçaları,maydanoz ve sarımsaklı barbekü sosunu karıştırın. Tavuk parçalarını üzerine koyun, çeri domates ile süsleyin.