ÜRÜNLERİMİZ

FRANSIZ USULÜ BALIK KÖFTESİ

FRANSIZ USULÜ BALIK KÖFTESİ

1 t.kaşığı Lee Kum Kee Çin Marine Sos

1 t.kaşığı JFC Shiro Miso Kırmızı Soya Ezmesi

1 t.kaşığı Acetum Beyaz Şarap Sirkesi

1 t.kaşığı Santa Maria Fajita Baharatı

200 gr Krema

120 gr Su

1 adet Levrek

1 adet Yumurta

Tuz

Levrek filetoyu karıştırıcının içerisine koyun, püre haline getirin. Daha sonra krema, yumurta, çin marine sos, fajita baharatı ve tuz ilave edip karıştırmaya devam edin. Çok iyi karıştıktan sonra bu karışımı 20 dakika buzdolabında bekletin. Buzdolabından çıkarın, 15x25 cm streç filmin ortasına bir çorba kaşığı koyup streç filmi sıkıca kapatın. Tencerenin içerisine su koyup kaynatın, kaynadıktan sonra ateşin altını kısın ve balık köftelerini 5 dakika pişirin. Piştikten sonra streç filmi yavaşça çıkarın.

Et suyunu ısıtın daha sonra kırmızı misoyu, ince kesilmiş taze soğanı ve beyaz şarap sirkesini ilave edip karıştırın. Balık köftelerinin yanına dip sos olarak kullanın.