ÜRÜNLERİMİZ

FRİTTATA

FRİTTATA

6 Adet         Yumurta
2 Y.Kaşığı    Krema
6-8 Dilim    Füme biberli et
1 Adet        Yeşil kapya biber    
1 Y.Kaşığı    Daregal Arpacık Soğan
2 Adet        Közlenmiş biber turşusu
1 T.Kaşığı     Tuz
2 Y.Kaşığı    Ferrer Romesco Sos

Füme etleri jülyen olarak kesin. Kapya biberler ide jülyen olarak kesip soğanlarla birlikte soteleyin. Yumurta, krema, biberli et ve sotelediğiniz malzemeyi beraberce çırpın ve yağlı kâğıt koyduğunuz orta boy bir tepsiye boşaltın. 180OC lik fırında yaklaşık 20 dakika pişirin. Servis etmek için istediğiniz boyutlarda kesin ve de üstlerine kare kestiğiniz köz biberleri koyarak romesco sos ile birlikte servis edin.