ÜRÜNLERİMİZ

HAWAİİ USULÜ IZGARA TAVUK,BRÜKSEL LAHANA GRATEN İL

HAWAİİ USULÜ IZGARA TAVUK,BRÜKSEL LAHANA GRATEN İL

120 Gram    Tavuk Kalça
1 T.Kaşığı    Lee Kum Kee Light Soya Sosu
1 Ç.Kaşığı    Shandong Zencefil Püresi
1 T.Kaşığı    Panchy Coco Hindistan Cevizi Suyu
2 Diş        Sarımsak
1 T.Kaşığı    Ketçap    
1 T.Kaşığı    Acetum Cherry Sirkesi
1 Ç.Kaşığı    Esmer Şeker
GRATEN İÇİN;
90 Gram    Brüksel Lahanası
20 Gram    Daregal Arpacık Soğan
50 Gram    Un
200 Gram    Süt
100 Gram    Cheddar Peyniri
1 T.Kaşığı    Monini Üzüm Çekirdeği Yağı

Tavukları sirke,ketçap,şeker,Hindistan cevizi suyu,sarımsak,soya sosu ve zencefil püresi ile marine edip en az 8 saat bekleyin.Hazırladığınız tavukları ızgarada 8 dakika pişirin ve servis edin.
Graten için bir tavada dörde bölünmüş lahanaları ve soğanları üzüm çekirdeği yağı ile soteleyip tuz biber ekleyerek kenara alın.Sos tenceresinde tereyağını eritip unu kavurun ve sütü ekleyip yoğun bir beşamel sos yapın,sonra rende cheddar peyniri ile tuz,biber ve önceden sotelediğiniz lahanaları ekleyin,Karışımı  yağlı kağıt koyduğunuz bir fırın tepsisine alın ve 180 derecelik fırında 8 dakika kadar pişirin.Fırından çıkan grateni 2 dakika dinlendirdikten sonra ızgara tavuk ile birlikte servis edin