ÜRÜNLERİMİZ

HİNDİSTANCEVİZİ SOSLU, KARİDES SALATASI

HİNDİSTANCEVİZİ SOSLU, KARİDES SALATASI

Sos için: (2-3 porsiyon salata için) 5 ykaşığı Chakoh Hindistancevizi Sütü 2 ykaşığı La Tourangelle İlk Sıkım Üzüm Çekirdeği Yağı 1 tkaşığı Acetum Beyaz Şarap Sirkesi ½ tkaşığı Fallot Djon Hardalı 1 çkaşığı Thai World Demirhindi Ezmesi ½ ad Sarımsak(ezilmiş) 1 tutam Toz kişniş Tuz Salata Malzemeleri: 60 gr Karışık yeşillik 4-5 ad Orta boy karides ¼ ad Renkli biber karışımı 2 ykaşığı Soya filizi 2 dilim Yeşil limon Tuz-biber Kişniş veya maydanoz

Sos için yağ hariç tüm sos malzemelerini karıştırın ve yavaşça yağı ilave ederek karıştırmaya devam edin. Kullanmadan önce birkaç saat dinlendirin. Karidesleri tuz ve biberle lezzetlendirin ve ızgarada pişirin. Diğer salata garnitürleri ile birlikte salata kasesine yerleştirin. Üzerine sosu gezdirin ve dilerseniz kişniş veya maydanoz ile dekore edin.