ÜRÜNLERİMİZ

HİNDİSTANCEVİZİ SÜTLÜ VE ANTEP FISTIK SOSLU SÜTLAÇ

HİNDİSTANCEVİZİ SÜTLÜ VE ANTEP FISTIK SOSLU SÜTLAÇ

800 gr Süt

600 gr Chakoh Hindistan Cevizi Sütü

200 gr Toz şeker

150 gr Pirinç (haşlanmış)

60 gr Mısır nişastası

Sosu için:

100 gr Pregel Arabeschi Antep Fıstıklı Süsleme/Dolgu Sosu

Süt ve hindistancevizi sütünü kaynatın. Mısır nişastasını az sütle açın ve kaynayan süte ilave edin. Haşlanmış pirinci ilave edin. En son şekeri ilave edin. 1-2 dakika daha tahta kaşıkla karıştırarak kaynatın ve ocaktan alın. Servis kaplarına bölüştürün. Soğuduğunda üzerine antep fıstıklı süslemeyi koyarak servis edin.