ÜRÜNLERİMİZ

İTALYAN BURGER

İTALYAN BURGER

100 gr dana kıyma

2 tkaşığı Pronto Fresco Dilimli Porçini Mantarı (küçük doğranmış)

Tuz ve karabiber

Balzamikli arpacık soğan marmelatı için:

6 ykaşığı Acetum Balzamik Sirke

2 tkaşığı Bal

10-15 ad Küçük arpacık soğan (soyulmuş)

Tuz , karabiber ve zeytinyağı

Garnitür: Domates dilimi, Pronto Fresco Pizza Sosu, Galbani Grana Padano Peyniri (rendelenmiş) ve Alpenhain Mozarella Çubukları

Kıymayı tuz ve biber ile lezzetlendirip iki ayrı köfte yapın ve ortalarını hafifçe bastırarak mantarlar için yer açın. Mantarı köftelerden birinin ortasına koyup diğer köfteyi üzerine kapatın ve kenarlarını parmağınızla bastırarak mühürleyin. Marmelat için arpacık soğanları fırına uygun bir kaba alıp, tuz biber ve zeytinyağı ile harmanlayın ve 180-190°C ye ısıtılmış fırında zaman zaman karışıtırarak kahverengileşinceye kadar pişirin. Daha sonra bunları küçük bir sos kabına alıp balzamik sirke ve balıda ilave ederek balzamik sirke reçel kıvamına gelene kadar kaynatın. Hamburgerleri tavada veya ızgarada kızartın. Pizza sosunu ısıtıp üzerine bir miktar rende peynir ilave edin. Mozarella çubuklarını derin yağda kızartın. Hamburgeri domates, pizza sosu, balzamikli soğan marmelatı ve mozarella çubukları ile servis edin.