ÜRÜNLERİMİZ

IZGARA DANA BONFİLE VE CAFE DE PARİS SOS

IZGARA DANA BONFİLE VE CAFE DE PARİS SOS

Marinasyon için;
2 y.kaşığı        Lee Kum Kee Tatlı Ekşi Sos
1 y.kaşığı        Lee Kum Kee Soya Sosu
1 ç.kaşığı        Fallot Dijon Hardalı
6 adet            Silver River Yeşil Çin Fasulyesi
1 ç.kaşığı         Sarımsak (püre)
1 t.kaşığı        Zeytinyağı
1 ç.kaşığı        Kırmızı pul biber
1 ç.kaşığı        Susam beyaz
1 t.kaşığı        Sıvı yağ            
Tuz
            Karabiber

Cafe de Paris Sos için;

11 gr            Hugli Cafe de Paris Sos
100 ml             Su

Dana Bonfile parçalarını; sosların, sarımsağın, pul biberin, sıvı yağın içinde en az 1 saat marine edin. Sıcak ızgara üzerinde arzu edilen pişme derecesine kadar pişirin. Kenara alıp eti dinlendirin.
Yeşil çin fasülyelerini, sıvı yağ tuz ve karabiber ile harmanladıktan sonra ızgara üzerinde mühürlenene kadar pişirin.Susam ile harmanlayıp sıcak servis edin.
Cafe de Paris sos için; 100 ml kaynayan suya macun halindeki sos tabanını yavaşça ekleyin, tavanın altını kısın ve arzu ettiğiniz kıvama gelince etin yanına koyup servis edin.