ÜRÜNLERİMİZ

IZGARA KUZU PİRZOLA, TATLI BEZELYE VE AHUDUDULU HA

IZGARA KUZU PİRZOLA, TATLI BEZELYE VE AHUDUDULU HA

3 Kalem              Kuzu Pirzola
1 Y.Kaşığı           Magic Ballı Barbekü Baharatı
1 Adet                 Defne Yaprağı
60 Gram             Daregal Soğan
1 Ç.Bardağı          Zeytinyağı
1 T.Kaşığı             Sel De Guarende Tuz
1 T.Kaşığı             TRS Karabiber
8-9 Adet               Silver River Tatlı Bezelye
1 T.Kaşığı    Acetum Soyalı Balzamik Blaze

Kuzu pirzolayı ballı barbekü baharatı,defne yaprağı,soğan,tuz,karabiber ve zeytinyağı ile en az 8 saat marine edin,daha sonra ızgaraya alıp iki tarafınıda 4 er dakika pişirin eğer çok pişmiş isterseniz ızgaradan sonra 180 derecelik fırında 3 dakika daha pişirin.
Garnitür için donuk tatlı bezelyeleri sıcak suda 30 sn beklettikten sonra çıkarıp soğuk suya alın ve kağıt peçetede kurutun,daha sonra ızgara bezelyelerin iki tarafınıda 3 er dakika pişirin(bu işlemi servis öncesi yapıp servis sırasında 180 derece fırında 2 dakika ısıtabilirsiniz).Izgara bezelyeleri tuz,biber ve balzamik glaze ile ızgara kuzu pirzolanın yanında servis edin.