ÜRÜNLERİMİZ

IZGARA PİLİÇ TIKKA MASALA

IZGARA PİLİÇ TIKKA MASALA

4 ad Tavuk göğsü

4 ykaşığı Süzme yoğurt

4 ykaşığı Pataks Tikka Masala Sos

Tuz

Servis için: 1 pk karışık Akdeniz yeşilliği, limon sos, 1 çkaşığı toz köri

Piliç göğüslerini kelebek şeklinde ortadan ikiye açın. Süzme yoğurt ve tikka masala sosunu karıştırın. Tuzunu kontrol edin. Eğer ihtiyaç duyarsanız bir parça tuz ekleyin. Pilç göğüslerini bu karışıma iyice bulayıp bir gece bu karışımda bekletin. Ertesi gün ızgarada veya fırın teli üzerinde fırında pişirebilirsiniz. (fırın teli üzerinde pişirmek, üzerindeki marinasyonu korumak açısından daha etkili bir yöntem olacaktır.) Servis için limon sosuna bir parça köri tozu ekelyerek lezzetlendirin ve salata yaprakları ile karıştırın ve piliciniz ile servis edin. Dilerseniz piliç göğüslerini soğuk olarak sandviçlerinizde de kullanabilirsiniz.