ÜRÜNLERİMİZ

IZGARA PİLİÇ TİKKA

IZGARA PİLİÇ TİKKA

1 ad Piliç göğüs(küp doğranmış)

1 ykaşığı Patak?s Tikka Masala Köri Ezmesi

½ ykaşığı Yoğurt

1 ykaşığı Limon suyu

Tuz

3 ad 12 cm Bambu Şiş

½ ad Limon

2 ad Yeşil Soğan

Dip Sos İçin:

1 ykaşığı Yoğurt

1 tkaşığı Patak?s Mango Chutney(püre)

Tikka masala, yoğurt ve limon suyunu karıştırın. Biraz tuz ilave edin. Piliç göğsü parçalarını ilave edip karıştırın ve 1 gece dinlendirin. Piliçleri pişirmeden önce bambu şişleri bir süre suda bekletin. Limon ve soğanı da piliçlerin büyüklüğünde kesin ve piliçlerle birlikte şişlere dizin. Izgarada pişirin. Dip sos için yoğurt ve mango chutneyi de karıştırın ve piliç şiş ile servis edin.