ÜRÜNLERİMİZ

JAPON BURGER

JAPON BURGER

2 Adet Tavuk Kalça

1 Y.Kaşığı Lee Kum Kee Teriyaki Sos

1 T.Kaşığı Lee Kum Kee Light Soya Sos

1 Ç.Kaşığı Susam

1 Ç.Kaşığı Shandong Donuk Zencefil

2 Y.Kaşığı Nişasta

¼  Adet İnce Doğranmış Kırmızı Lahana

2 Adet Taze Soğan

½ Adet Havuç

1 Y.Kaşığı Mayonez

1 Adet Hegmek Susamlı Tereyağlı Hamburger Ekmeği

Tavukları teriyaki, soya, susam ve zencefil püresi ile birlikte marine edip 1 gece buzdolabında dinlendirin. Lahana, taze soğan ve ince doğranmış havucu mayonez ile karıştırın. Tavukları nişastaya bulayıp 175 OC fritözde 4 dakika kadar pişirin, burger ekmeğinin içime koyun ve hazırladığınız garnitürlü sos ile birlikte servis edin.