ÜRÜNLERİMİZ

Karides, Gouda ve Baharat Dolgulu Çeri Domates

Karides, Gouda ve Baharat Dolgulu Çeri Domates

1 y.kaşığı        Moova Gouda Peyniri (rende)
1 t.kaşığı        Daregal Fesleğen
1 t.kaşığı        Daregal Frenk Soğanı
1 y.kaşığı        Daregal Arpacık Soğan
1 ½ y.kaşığı        Shandong Panko Ekmek Kırıntısı
1 t.kaşığı        Magic Seasoning Balık Baharatı
8 ad.            Karides (kokteyl)
10 ad.            Çeri Domates
1 ç.kaşığı        Sarımsak (püre)
1 t.kaşığı        Tereyağ
1 t.kaşığı        Limon Suyu
3 y.kaşığı        Krema
1 t.kaşığı        Sıvıyağ
1 t.kaşığı        Zeytinyağı
1 t.kaşığı        Maydanoz (kıyılmış)

Tereyağ ve sıvıyağı tavaya koyun ve tereyağ eriyene kadar ısıtın. Arpacık soğanı, fesleğeni, sarımsağı  ve frenk soğanını 1 dakika çevirip karidesleri ilave edin. 1 dakika daha çevirip, kremayı ve balık baharatını ekleyin.

Krema 1/3 oranında indikten sonra, 4 adet karidesi ayırın, geri kalan karışıma limon suyunu ekleyin ve püre haline getirin. Önceden çıkardığımız karidesleri orta boy parçalara kesip, peynir ile birlikte püre haline getirdiğimiz karışıma ekleyin. Tuz ve karabiber ile tatlandırıp soğumaya bırakın.

Çeri domateslerin baş kısımlarını kesip, çay kaşığı yardımıyla karides dolgusu ile doldurun.  Önceden ısıtılmış 180 ?C  fırında üstü kızarana kadar veya domatesler yarı pişene kadar pişirin. Dışarı alın ve dinlenmeye bırakın.

Ayrı bir kapta panko, zeytinyağı, tuz ve karabiberi karıştırıp yağsız tavada kızarana kadar çevirerek kıtırlaştırın. Tavadan alıp maydanozu ekleyin ve daha önceden pişirdiğimiz dolgulu domateslerin üzerinde servis edin.