ÜRÜNLERİMİZ

KARİDESLİ SHO MAI

KARİDESLİ SHO MAI

4 adet  Spring Home Wonton Yufkası

80 gr Karides (doğranmış)

1 ykaşığıThai World Su Kestanesi (küçük küp doğranmış)

1 çkaşığı Toz Şeker

1 çkaşığı Lee Kum Kee Soya sosu

1 ½  ykaşığı Daregal Doğranmış Kişniş

1 tkaşığı Mizkan Pirinç Sirkesi

1 tkaşığı  Nişasta

1 tkaşığı  Sıvı Yağ

1 tkaşığı Lee Kum Kee Erik Sos

Erik sos haricindeki tüm malzemeyi nişasta ile harmanlayıp çok nemli olmayan bir harç hazırlayın. Hazırladığınız harcı wonton yufkasının ortasına yerleştirip ağzı açık kalacak şekilde keseler oluşturun. Oluşturduğunuz bu keseleri 5-10 dk dinlendirip buharda (fırın veya bambu sepet)  8-9 dakika pişirin. Yanında erik sos ile sıcak servis edin.