ÜRÜNLERİMİZ

KARİDESLİ UDON NOODLE

KARİDESLİ UDON NOODLE

1 pk Shandong Udon Noodle

8 ad Orta boy karides (temizlenmiş)

60 gr Brokoli (ön haşlama yapılmış)

½ ad Kırmızı biber (jülyen)

1 ykaşığı Shandong Kizami Shoga (kırmızı rende zencefil turşusu)

Sos karışımı:

2 ykaşığı Lee Kum Kee İstiridye Sos

2 ykaşığı Ketçap

1 ykaşığı Waner Vasabi

1 çkaşığı Lee Kum Kee Susam Yağı

Udonları kaynar suda 3-4 dk haşlayın, süzün ve soğuk su ile yıkayın. Karidesleri kaynar suda 1-2 dk haşlayın ve bir kenara alın. Büyükçe bir tavaya az sıvıyağ dökün. Brokoli ve biberleri tavanın bir tarafına , udonları diğer tarafına alın, birbirine karıştırmadan, udonları sık sık karıştırarak hafif kızartın. Udonlar hafif renk aldığında ve sebzeler ısındığında, sos karışımınıda ekleyin ve hepsini karıştırın. Servis tabağına alıp üzerine kizami shoga ekleyerek servis edin.