ÜRÜNLERİMİZ

KEPEKLİ ORGANİK PENNE RİGATE, TAVUK ETİ VE KÖRİ SO

KEPEKLİ ORGANİK PENNE RİGATE, TAVUK ETİ VE KÖRİ SO

80 gr            Garofalo Kepekli Organik Penne Rigate
12 gr.            Hugli Köri Sos Karışımı Tozu
1 ç.kaşığı        Shandong Zencefil Ezmesi
1 t.kaşığı        Daregal Kişniş
50 gr.            Tavuk Tava Izgara (küçük küp doğranmış)
1 ç.kaşığı        Sarımsak (püre)
100 ml.        Su
1 y.kaşığı        Sıvıyağ
            Tuz
            Karabiber

Penne makarnayı kaynar suda 9 dakika pişirin.

Tavada 100 ml suyu kaynatın ve köri  karışımını ekleyip altını kısın. Kıvamı yoğunlaşana kadar karıştırın.

Sıvıyağı bir tavaya alıp ısıtın. Tavuk parçalarını ekleyin ve mühürleyin. Kişniş, sarımsak ve zencefili ekleyip 10 saniye daha pişirin. Köri sosu ekleyip, makarnayı da karışıma katın. Makarna sos ile iyice karıştıktan sonra servis edin.