ÜRÜNLERİMİZ

KIRMIZI KÖRİLİ KIZARMIŞ WONTON

KIRMIZI KÖRİLİ KIZARMIŞ WONTON

15 ad Tee Yih Jia Wonton Yufkası

1 ad Tavuk göğsü (180 gr)

1 tkaşığı Limon suyu

1 tkaşığı Bal

1 ykaşığı Taze kişniş (doğranmış)

Tuz

1,5 tkaşığı Mae Ploy Kırmızı Köri Püresi

4 ad Arpacık soğan(dilimlenmiş)

½ ad Havuç (rendelenmiş)

¼ ad Kırmızı biber (küçük kıyılmış)

2-3 ykaşığı Rougie Ördek Yağı

Servis için: Lee Kum Kee Erik Sos

Tavuk, limon suyu, bal, taze kişniş ve tuzu bir blendera alıp kıyma haline getirin. Soğan, havuç ve biberi ördek yağında , kırmızı köri püresinide ilave ederek 1-2 dakika soteleyin. Bu karışım soğuduğunda tavuklu karışıma ekleyin. Wonton yufkalarının ortasına 1 tkaşığı tavuklu karışım koyun ve yufkanın kenarlarını su ile hafifçe ıslatın. İkiye katlayıp üçgen şekli verin. Kenarlarını bastırarak kapatın. Daha sonra üçgenin alttaki iki ucunu da birbirinin üzerine katlayın ve bastırarak yapıştırın. 180°C de kızgın yağda 2 dk kızartın ve erik sosu ile servis edin.